Üdvözlet!

Címkék: üdvözlet stoppolás bursa

2010.06.28. 13:13

Légy üdvözölve a blogon kedves Olvasó!

Az idei nyarat a Balassi Intézet által meghírdetett nyári egyetemi ösztöndíj segítségével a törökországi Bursában fogom tölteni. Ebben a blogban a következő két hónapban arról lehet majd olvasni, mi mindenféle történik majd velem a Márvány-tenger  kies partjain.  Még két nap van hátra az indulásig, most rohangálnom kellene mindenfele, de valahogy nem megy... inkább gondoltam megcsinálom a blogot, addig se kell kimozdulni. Szóval remélhetőleg viszonylagos rendszerességgel olvasgathatja majd mindenki az új bejegyzéseket. Mivel mindig a kezdet a legnehezebb most nem is írok többet, majd holnap jelentkezem. Addig is tessék hozzászólni, kommentelni meg ami eszetekbe jut. Legyetek jók!

Marci

P.S.: Akik két évvel ezelőtt nem olvasták, azoknak ajánlom figyelmébe egy akkori blogunkat, amit akkor Liviusz barátommal írtunk, mikor egy hónapot stoppoltunk Nyugat-Európában: http://stoppolas2008.wordpress.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://toroktura.blog.hu/api/trackback/id/tr262115853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása